Bryllup/større arrangementer

Sommertid kan vi ta imot opptil 100-110 gjester.  Da benytter vi i tillegg telt som settes opp på terrassen på fremsiden av låven ned mot vannet.

Vinterstid kan vi arrangere bryllup med opptil 45-50 gjester inne på låven.

 

Tuftin Fjellgard ligger bare 2 km fra Rauland kirke, og brudeparet kan benytte vår nydelige robåt til ”Brudeferden på Totak” dersom været tillater det.

 

Siri og Fredrik farger-174

Vi anbefaler gjerne underholdning med lokale folkedansere, spillemenn og sangere som skaper en vakker, tradisjonsrik og stemningsfull ramme rundt bryllupsfesten.

 

Vi benytter ofte en dyktig lokal blomsterarrangør som kan pynte med markblomster og naturens egne materialer i kirke og på Tuftin Fjellgard. Dette skaper den rette stemningen til et bryllup her oppe.

 

_DSC9387Brureloftet gjøres klart for brudeparet, og etter tradisjonen kan bruden bli pyntet og frisert her om ønskelig.  Det gir henne en rolig start på den store dagen.  Nærmeste familie og forlovere bor gjerne på Tuftin i forbindelse med bryllupet.  Resten av bryllupsgjestene kan vi bistå med innkvartering andre steder i  bygden.

 

Vi gir brudeparet gode råd, tips og deler våre erfaringer med dem. Et bryllup krever mye planlegging og det er viktig å starte i god tid.

DSC_2390Brudeparet får anledning til å prøvesmake den valgte menyen og vinene.  Vi er kvalitetsbevisste på råvarer og benytter dyktige kokker og erfaren betjening til servering, slik at bryllupsmiddagen skal bli vellykket!

 

 

 

IMG_1164IMG_2827DSC_2497